Vores Fortælling – Foredrag med Annemette Jacobsen”Rejsen uden min datter”

 

Foredraget med Annemette Jacobsen er en del af Landsforeningen Mistet Barns fordragsserie “Vores Fortælling”, hvor medlemmer af foreningen fortæller deres egen fortælling om at miste et barn.

Om foredraget “Rejsen uden min datter”

Annemette mistede sin datter Didde i 2017. Foredraget handler om rollen som mor og pårørende til en alvorligt syg datter, om op og nedture både hos Didde og Annemette. Det handler også om den positive tilgang til den alvorlig diagnose og om hvordan de to på trods af dystre udsigter blev ved med at bevare håbet.

Didde var syg i 10 måneder, og de sidste scanningsbilleder var præcis så flotte som de kunne ønske sig. Derfor beslutter Didde at rejse til Caribien. Det blev en skæbnesvanger beslutning. For Didde kommer ikke levende hjem.

Annemette fortæller om familiens rejse til Caribien for at se Didde en sidste gang og for at sige farvel.

Sorgen der forandre hendes verdensbillede og Annemette skulle forsøger at erkende den nye virkelighed – livet uden min datter. Et liv hvor ensomheden i sorgen blev en realitet, fordi det er så svært for andre at forstå.

Kærligheden til familien – tre børnebørn som Annemette er blevet bedstemor og bonusbedste til, hendes to voksne sønner og mand, er det der gør at hun stadig kan få øje på små lysglimt og glæder i livet efter tabet af Didde.

Didde skrev en børnebog om sorg og kærlighed. En bog som hun allerede var begyndt på inden hun blev syg. Kære Morfar som handler om en lille pige der cykler op i himlen og besøger sin elskede morfar. En bog som efter Diddes død er blevet illustreret og udgivet.

Tilmelding til: tilmelding@mistetbarn.dk

Foredraget henvender sig til forældre, der har mistet et barn, men også deres pårørende og andre med interesse for emnet.

På aftenen vil der også være mulighed for at møde andre kontaktpersoner fra Landsforeningen Mistet Barn, der kan fortælle mere om hvad foreningen kan tilbyde.

Dato

21. april 2022
Udløbet!

Tid

19:00 - 21:00

Sted

Dokk1, Hack Kampmanns Pl. 2, 8000 Aarhus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bliv medlem

Tilmelding

* skal udfyldes
( Måned/år)

Vælg venligst, hvordan du ønsker at høre fra Landsforeningen Mistet Barn:

Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket nederst i vores email. Ønsker du mere information om vores privatlivspolitik, så besøg venligst vores hjemmeside.

Vi bruger Mailchimp til at håndtere vores nyhedsmails. Læs mere om MailChimps privatlivspolitikker.