Sekretariat

Du er altid velkommen til at kontakte foreningens sekretariat, hvad enten du ønsker at høre mere om foreningen og sorggrupper og øvrige støttetilbud til forældre, der har mistet et barn, hvis du ønsker en samtale med en af foreningens koordinatorer eller har spørgsmål.

Kontakt sekretariatet

Julie Hildebrandt-Hæsum Bender
julie@mistetbarn.dk
+45 25607076

 

Du kan også altid kontakte vores koordinatorteam
koordinator@mistetbarn.dk
Koordinatortelefon: +45 6169 7871

 

Julie Hildebrandt-Hæsum Bender, julie@mistetbarn.dk / +45 2560 7076

I sensommeren 2017 mistede jeg min elskede søn Theodor på knap 10 år, da han under sin fodboldtræning pludselig faldt om med hjertestop. Få dage efter fik vi den værst tænkelige besked, Theodors hjerne havde taget så meget skade, at han ikke ville overleve. Kort tid efter blev han erklæret hjernedød og vi valgte, at Theodor skulle være organdoner.

Jeg bor i København sammen med min mand Martin. Udover Theodor, der i dag ville været fyldt 16 år, har jeg en datter Leonora på 18 år og to små drenge, Folke på 4 år og Bror Emil på 5 år.

Jeg ser Landsforeningen Mistet Barn som en stor støtte og et vigtigt fællesskab og netværk for os, der har mistet et barn, både i den første tid efter tabet og i sorgen, der følger med os resten af livet.

Min mand og jeg deltog kort tid efter vi mistede Theodor i et cafemøde. Her oplevede vi, hvordan samtalerne med ligesindede genskabte håbet om, at vi en dag igen kunne få et godt liv, også selvom vi havde mistet det mest dyrebare – vores elskede barn. Efterfølgende startede vi i sorggruppe, et netværk, der betød utroligt meget for os.

Inden jeg blev ansat i Landsforeningen Mistet Barn, har jeg siden 2018 arbejdet som frivillig i foreningen med diverse opgaver. Jeg var formand for foreningen i perioden marts 2019 – december 2023.

Jeg er uddannet sorgrådgiver og har siden 2020 været kontaktperson og sorggruppeleder i København.

Bliv medlem

Tilmelding

* skal udfyldes
( Måned/år)

Vælg venligst, hvordan du ønsker at høre fra Landsforeningen Mistet Barn:

Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket nederst i vores email. Ønsker du mere information om vores privatlivspolitik, så besøg venligst vores hjemmeside.

Vi bruger Mailchimp til at håndtere vores nyhedsmails. Læs mere om MailChimps privatlivspolitikker.