Bestyrelse

Om bestyrelsen

Mistet Barns bestyrelse består af 5-7 bestyrelsesmedlemmer samt 1-2 suppleanter. Alle i bestyrelsen arbejder frivilligt. Bestyrelsensmedlemmer vælges ved Årsmødet i marts måned og for en periode på to år, med mulighed for at modtage genvalg efter de to år.

Du kan læse foreningens vedtægter her: Mistet Barns vedtægter 2024

Bestyrelsen består af:

Bestyrelsesformand
Kirsten Frederiksen, mail: kirsten@mistetbarn.dk, telefon: +45 26352708

Jeg mistede den 2.december 2017 min elskede datter Lea og hun sit alt for unge liv. En sorg, der for altid vil være todelt- min sorg over tabet, og min sorg over, at Lea skulle miste sit liv i en alt for ung alder. Så meningsløst og ubarmhjertigt.  Lea fik en aggressiv brystkræft, som bredte sig til andre dele i kroppen. Lea blev 30 år.

Via min søster blev jeg i foråret 2018 bekendt med denne forenings eksistens. Og jeg husker så tydeligt min første deltagelse i et cafemøde. Dels mødet med andre, som også for nylig havde mistet deres barn, dels mødet med kontaktpersoner, som blev vidnesbyrd om, at livet på trods kan fortsætte.

I august 2018 kom jeg i sorggruppe, og vi mødes fortsat. Det er en uvurderlig støtte at have et rum, hvor vi alle ved, hvad vi taler om – et rum hvor der er plads til at dele tanker og følelser og plads til både tårer og smil.

Jeg føler mig nu ”klar” til at kunne lægge nogle kræfter i Mistet Barn, og noget af det jeg håber at kunne bidrage med er arbejdet med at gøre vores forening endnu mere kendt. Det er SÅ vigtigt. Jeg er også optaget af, hvordan vi som bestyrelse har fingeren på pulsen i forhold til, hvad medlemmerne har behov for.

Udover at være mor til Lea er jeg gift med Leif, som har 2 voksne døtre og 2 børnebørn. Til daglig arbejder jeg som familiebehandler i Københavns Kommune.

 

Bestyrelsesnæstfomand

Jeanette Helmer, mail: jeanette@mistetbarn.dk,

Den 16. juni 2020 mistede vi vores elskede søn Sebastian, han blev 18 år, og skulle den efterfølgende sommer have haft den studenterhue, han bare havde glædet sig sådan til. Han blev fundet en tirsdag eftermiddag i sin seng af min mand og et par af hans gode venner, Laurits og Isabell, som havde været rigtig bekymret for ham. Herefter måtte vi vente næsten 3 måneder på at få udelukket alle andre dødsårsager – Sebastian sov stille ind i hans seng med et hjertestop.

Kort tid efter fandt vi Landsforeningen Mistet Barn, som gav os håb om en fremtid og muligheden for at dele det utænkelige med andre i samme situation. 

Jeg har været gift med Henrik i snart 20 år, vi har boet i vores hus i Middelfart i 25 år og har desuden vores skønne datter Cecilie på 23 år, som bor på Østerbro i København. 

Jeg arbejder i en almen boligorganisation, som chefkonsulent, hvor jeg bl.a. betjener beboerdemokratiet og udarbejder budgetter mm.

Jeg håber, at jeg i mit arbejde for foreningen kan bidrage til at kærligheden til vores børn, kommer til at overskygge den smertefulde vej vi alle kommer til at gå.

 

Bestyrelsesmedlem
Leopold Asmussen, mail: la@mistetbarn.dk / telefon: +45 25 20 00 14

Leopold, 60 år og bor i Borup på Midtsjælland. Driver Leopolds Rullegræs på 35. år

Jeg har to piger. Malene, som i dag er 27 år, og Pernille, som blev dræbt i en ulykke, da en træningsmaskine væltede i Ringsted svømmeklub den 29. marts 2011. Pernille blev desværre kun 12 år.

Jeg har været i bestyrelsen i 7 år, er kontaktperson og derudover for foreningens materialer og planlægning af forskellige arrangementer.

 

Bestyrelsesmedlem
Anne-Louise Bachmann, mail: annelouise@mistetbarn.dk

Jeg er 29 år og gift med Benjamin. Sammen har vi fire drenge. Noam, Anker, Kalvin og Norman. Noam var vores førstfødte og eneste, da han døden i en ulykke som toårig i 2016. Siden er de andre kommet til. Samt to hunde. 

Jeg er uddannet digital konceptudvikler og har i min sorgprocess lavet projektet “Jeg lever med døden”. Jeg har siddet i bestyrelsen i to år og fungere pt. som sekretær. 

 

Bestyrelsesmedlem
Pia Damm, mail: pia@mistetbarn.dk

Den 22/7-19 var min højt elskede søn Nicolaj på vej hjem fra ferie i Spanien. En kør selv-ferie han havde glædet sig så meget til.Nicolaj var afsted sammen med 2 af hans bedste venner. På deres vej hjem fra ferien, blev mit værste mareridt til virkelighed. De kørte galt i Tyskland ved Hannover. Føreren af bilen faldt i søvn bag rattet, og de kørte op bag en lastbil. Nicolaj sad som passager på forsædet, og blev slemt tilredt, hans situation var meget kritisk. Han lå i respirator på sygehuset i Hannover, og som dagene gik, var der mindre og mindre hjerne aktivitet, og den 27/7-19 slukkede vi for respiratoren, da der ikke var mere at gøre.

Nicolaj blev 20 år. Nicolajs to venner, slap fra uheldet uden fysiske skader.

Jeg bor i Bjæverskov, sammen med min mand Johnny. Ud over Nicolaj, der i dag ville være fyldt 23 år, er jeg mor til Patrick på 27 år. Min mand Johnny har to piger, Sarah på 26 år, og Cecilie på 31 år. Cecilie har 2 piger på 5 og 2 år. Mine bonusbørnebørn.

Jeg er ny i bestyrelsen, og håber at jeg blandt andet kan være med til at bidrage til, at gøre opmærksom på at denne forening findes.

Min mand og jeg har været i sorggruppe via foreningen, og har deltaget ved flere foredrag. Det at mødes og tale med andre forældre der står i samme situation som os, har givet mig meget hjælp og støtte, specielt i en meget svær tid hvor alt virkede så ligegyldigt.

Til dagligt arbejder jeg som bogholder, på en maskinfabrik i Køge.


Bestyrelsesmedlem
Karen Liv Hansen, telefon:
 +45 26711237

I vinteren 2021 mistede vi vores elskede baby Alfred – han blev 22 uger. Han var ønsket og elsket, men kunne ikke leve i den krop han havde fået.
Han blev født d.18/2 2021, 22 uger gammel. Vi havde ham med os hjemme i tre døgn, inden han blev kremeret i en lille urne med et rødt hjerte på.
Vi har Alfred med os hver eneste dag, hans betydning ændrer os, i det daglige arbejde for at skabe endnu stærkere fortsatte bånd til ham.
Jeg bor sammen med min hustru Amalie og Alfreds to søstre – på Nørrebro i København. Alfred har også en anden storesøsken, som blev 3 1/2 måned gammel i min mave.
Til daglig underviser jeg i visuel kommunikation, innovation, AI mv. Mit fokus drejer sig altid om at gøre det komplekse let forståeligt vha. visualisering og illustration. Alfred er en stor del af mit arbejde henimod at holde visuelle foredrag om sorg og fortsatte bånd.
Jeg er menigt bestyrelsesmedlem i Mistet Barn siden 2024, og mit fokus og bidrag er at styrke båndet mellem familier og deres englebarn og deltage i det nye paradigmeskift fra Freud og farvel, til fortsatte bånd og goddag til barnet. I 2025 færdiggør jeg en systemisk coach uddannelse. Det er mit håb at bidrage til at skabe et trygt rum for samvær med vores englebørn, med plads til al forskelligheden og måderne vores fortsatte kærlighed kommer til udtryk på.
Ære være alle vore børn.

 

Bestyrelsesmedlem
Nanna Slotmann, nanna@mistetbarn.dk
Præsentation på vej..

 

Bestyrelsesmedlem
Gitte Brochstedt
Præsentation på vej..

 

Læs foreningens seneste årsberetning her.

Ønsker du at høre mere om bestyrelsens arbejde, så kontakt  Kirsten Frederiksen på kirsten@mistetbarn.dk

Bliv medlem

Tilmelding

* skal udfyldes
( Måned/år)

Vælg venligst, hvordan du ønsker at høre fra Landsforeningen Mistet Barn:

Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket nederst i vores email. Ønsker du mere information om vores privatlivspolitik, så besøg venligst vores hjemmeside.

Vi bruger Mailchimp til at håndtere vores nyhedsmails. Læs mere om MailChimps privatlivspolitikker.