Bestyrelse

Om bestyrelsen

Mistet Barns bestyrelse består af 5-7 bestyrelsesmedlemmer samt 1-2 suppleanter. Alle i bestyrelsen arbejder frivilligt. Bestyrelsensmedlemmer vælges ved Årsmødet i marts måned og for en periode på to år, med mulighed for at modtage genvalg efter de to år.

Du kan læse foreningens vedtægter Mistetbarn_Vedtægter_2023


Bestyrelsen består af:

Bestyrelsesformand
Kirsten Frederiksen, kirsten@mistetbarn.dk, mobil: +45 26352708

Jeg mistede den 2.december 2017 min elskede datter Lea og hun sit alt for unge liv. En sorg, der for altid vil være todelt- min sorg over tabet, og min sorg over, at Lea skulle miste sit liv i en alt for ung alder. Så meningsløst og ubarmhjertigt.  Lea fik en aggressiv brystkræft, som bredte sig til andre dele i kroppen. Lea blev 30 år.

Via min søster blev jeg i foråret 2018 bekendt med denne forenings eksistens. Og jeg husker så tydeligt min første deltagelse i et cafemøde. Dels mødet med andre, som også for nylig havde mistet deres barn, dels mødet med kontaktpersoner, som blev vidnesbyrd om, at livet på trods kan fortsætte.

I august 2018 kom jeg i sorggruppe, og vi mødes fortsat. Det er en uvurderlig støtte at have et rum, hvor vi alle ved, hvad vi taler om – et rum hvor der er plads til at dele tanker og følelser og plads til både tårer og smil.

Jeg føler mig nu ”klar” til at kunne lægge nogle kræfter i Mistet Barn, og noget af det jeg håber at kunne bidrage med er arbejdet med at gøre vores forening endnu mere kendt. Det er SÅ vigtigt. Jeg er også optaget af, hvordan vi som bestyrelse har fingeren på pulsen i forhold til, hvad medlemmerne har behov for.

Udover at være mor til Lea er jeg gift med Leif, som har 2 voksne døtre og 2 børnebørn. Til daglig arbejder jeg som familiebehandler i Københavns Kommune.

 

Bestyrelsesnæstfomand

Jeanette Helmer, jeanette@mistetbarn.dk,

Den 16. juni 2020 mistede vi vores elskede søn Sebastian, han blev 18 år, og skulle den efterfølgende sommer have haft den studenterhue, han bare havde glædet sig sådan til. Han blev fundet en tirsdag eftermiddag i sin seng af min mand og et par af hans gode venner, Laurits og Isabell, som havde været rigtig bekymret for ham. Herefter måtte vi vente næsten 3 måneder på at få udelukket alle andre dødsårsager – Sebastian sov stille ind i hans seng med et hjertestop.

Kort tid efter fandt vi Landsforeningen Mistet Barn, som gav os håb om en fremtid og muligheden for at dele det utænkelige med andre i samme situation. 

Jeg har været gift med Henrik i snart 20 år, vi har boet i vores hus i Middelfart i 25 år og har desuden vores skønne datter Cecilie på 23 år, som bor på Østerbro i København. 

Jeg arbejder i en almen boligorganisation, som chefkonsulent, hvor jeg bl.a. betjener beboerdemokratiet og udarbejder budgetter mm.

Jeg håber, at jeg i mit arbejde for foreningen kan bidrage til at kærligheden til vores børn, kommer til at overskygge den smertefulde vej vi alle kommer til at gå.

Bestyrelsesmedlem
Leopold Asmussen, mail: la@mistetbarn.dk / telefon: 25 20 00 14

Leopold, 60 år og bor i Borup på Midtsjælland. Driver Leopolds Rullegræs på 35. år

Jeg har to piger. Malene, som i dag er 27 år, og Pernille, som blev dræbt i en ulykke, da en træningsmaskine væltede i Ringsted svømmeklub den 29. marts 2011. Pernille blev desværre kun 12 år.

Jeg har været i bestyrelsen i 7 år, er kontaktperson og derudover for foreningens materialer og planlægning af forskellige arrangementer.

 

Bestyrelsesmedlem
Anne-Louise Bachmann, mail: annelouise@mistetbarn.dk

Jeg er 29 år og gift med Benjamin. Sammen har vi fire drenge. Noam, Anker, Kalvin og Norman. Noam var vores førstfødte og eneste, da han døden i en ulykke som toårig i 2016. Siden er de andre kommet til. Samt to hunde. 

Jeg er uddannet digital konceptudvikler og har i min sorgprocess lavet projektet “Jeg lever med døden”. Jeg har siddet i bestyrelsen i to år og fungere pt. som sekretær. 

 

Bestyrelsesmedlem
Morten Skjoldsøge,
morten@mistetbarn.dk, +45 4272 3808

Mit navn er Morten Skjoldsøge, 53 år og jeg bor i Frederikshavn. Jeg flyttede fra Nordsjælland til Frederikshavn i sommeren 2015. Jeg bor sammen med min kæreste, Dorte. Til daglig arbejder jeg som økonomichef i Region Midtjyllands IT-afdeling.

Jeg blev valgt ind i bestyrelsen for Landsforeningen Mistet Barn i 2020.

Den 5. november 2015 blev mit liv med ét ændret for altid. Min søn, Mads Skjoldsøge, fik en kniv stukket direkte ind i sit hjerte. Dette skete i et frikvarter ved Handelsskolen i Hillerød. Det ændrede ikke kun mit liv, men i den grad også min datters liv. Hun gik på samme handelsskole og var vidne til, at hendes tvillingebror døde foran hende. Mads blev kun 17 år.

At være med i en sorggruppe var med til at få mit liv på rette vej igen. Det har givet mig et nyt liv tilbage. I sorggruppen kunne jeg dele min sorg, tanker og bekymringer med ligesindede. Sorggruppen blev et frirum, hvor jeg kunne lade alle parader og facader falde helt bort og bare være mig. Være fuldstændig så sårbar, vred, bange og ked af det, som jeg følte mig.

I dag er jeg også kontaktperson for landsforeningen i Aalborg, og jeg har en sorggruppe, som mødes i Aalborg. Jeg føler, at det for mig er vigtigt at kunne give noget af det, jeg modtog og fik ud af en sorggruppe, videre til andre i samme situation.

I bestyrelsen vil jeg bl.a. arbejde for, at kendskabet til foreningen bliver bredt ud til alle dele af landet. Jeg vil også arbejde for, at det politiske niveau får kendskab til vores virke, og hvilken forskel vi kan gøre for forældre i sorg.

 

Bestyrelsesmedlem
Pia Damm, pia@mistetbarn.dk

Den 22/7-19 var min højt elskede søn Nicolaj på vej hjem fra ferie i Spanien. En kør selv-ferie han havde glædet sig så meget til.Nicolaj var afsted sammen med 2 af hans bedste venner. På deres vej hjem fra ferien, blev mit værste mareridt til virkelighed. De kørte galt i Tyskland ved Hannover. Føreren af bilen faldt i søvn bag rattet, og de kørte op bag en lastbil. Nicolaj sad som passager på forsædet, og blev slemt tilredt, hans situation var meget kritisk. Han lå i respirator på sygehuset i Hannover, og som dagene gik, var der mindre og mindre hjerne aktivitet, og den 27/7-19 slukkede vi for respiratoren, da der ikke var mere at gøre.

Nicolaj blev 20 år. Nicolajs to venner, slap fra uheldet uden fysiske skader.

Jeg bor i Bjæverskov, sammen med min mand Johnny. Ud over Nicolaj, der i dag ville være fyldt 23 år, er jeg mor til Patrick på 27 år. Min mand Johnny har to piger, Sarah på 26 år, og Cecilie på 31 år. Cecilie har 2 piger på 5 og 2 år. Mine bonusbørnebørn.

Jeg er ny i bestyrelsen, og håber at jeg blandt andet kan være med til at bidrage til, at gøre opmærksom på at denne forening findes.

Min mand og jeg har været i sorggruppe via foreningen, og har deltaget ved flere foredrag. Det at mødes og tale med andre forældre der står i samme situation som os, har givet mig meget hjælp og støtte, specielt i en meget svær tid hvor alt virkede så ligegyldigt.

Til dagligt arbejder jeg som bogholder, på en maskinfabrik i Køge.


Bestyrelsesmedlem

Giulia Nardelli

Præsentation på vej..

 

Læs foreningens seneste årsberetning her.

Læs foreningens vedtægter her.

 

Ønsker du at høre mere om bestyrelsens arbejde, så kontakt  Kirsten Frederiksen på kirsten@mistetbarn.dk

Bliv medlem

Tilmelding

* skal udfyldes
( Måned/år)

Vælg venligst, hvordan du ønsker at høre fra Landsforeningen Mistet Barn:

Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket nederst i vores email. Ønsker du mere information om vores privatlivspolitik, så besøg venligst vores hjemmeside.

Vi bruger Mailchimp til at håndtere vores nyhedsmails. Læs mere om MailChimps privatlivspolitikker.