Aktiviteter og arrangementer

Der annonceres løbende nye foredrag og aktiviteter i foreningens arrangementskalender
Du kan se listen her ;

maj 2024
juni 2024
juli 2024
august 2024
september 2024
oktober 2024
november 2024
No event found!
Load More

Cafemøder for forældre, der har mistet et barn
Kom til cafémøde i Hvidovre den første torsdag i hver måned. Vi har også online-cafemøder midt på måneden. Det er gratis at deltage og du behøver ikke at være medlem af foreningen for at deltage. Tilmeld dig gerne via koordinator@mistetbarn.dk, men det er også ok bare at møde op på dagen.

Facebook
Følg os på Facebook, hvor vi løbende informerer og deler vores egne aktiviteter, men også andre relevante aktiviteter og opslag.

Forslag og kendskab til arrangementer
Vi arbejder på at få flere aktiviteter rundt omkring i landet. Henvend dig gerne, hvis du har forslag til arrangementer i dit område, eller hvis du gerne selv vil være tovholder for en aktivitet. Eventuelle forslag til aktiviteter blive drøftet i bestyrelsen. Henvend dig også gerne, hvis du kender til gratis arrangementer inden for sorg-temaet i dit område, som vi kan dele på vores hjemmeside og facebookside.

Kontakt: koordinator@mistetbarn.dk

Bliv medlem

Tilmelding

* skal udfyldes
( Måned/år)

Vælg venligst, hvordan du ønsker at høre fra Landsforeningen Mistet Barn:

Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket nederst i vores email. Ønsker du mere information om vores privatlivspolitik, så besøg venligst vores hjemmeside.

Vi bruger Mailchimp til at håndtere vores nyhedsmails. Læs mere om MailChimps privatlivspolitikker.