Julelystænding for vores børn 2024

Tænd et lys d. 24. december kl. 15.00

Vær med til ”fælles” julelystænding for de børn vi har mistet. I år vil vi sammen med vores skandinaviske søsterorganisationer: VSFB – Vi Som Förlorat Barn i sverige og Vi som har et barn for lite i Norge om at lave en fælles lystænding for de børn vi har mistet.

VSFB – Vi Som Förlorat Barn har i over 25 år haft denne ”fælles” julelystændings-tradition rundt omkring i hele Sverige den 24. december kl. 15.00. Mistet Barn deltog sidste år og her i landet var der mange forældre der deltog i julelystændingen. Mange delte billeder af de lys de havde tændt for deres barn på vores sociale medier, det blev en helt særlig stund. 

Alle kan være med, uanset om du sidder alene derhjemme, er omgivet af familie og venner, er på arbejde eller er i udlandet.

Ved at tænde et lys til minde om dit barn og samtidig vide at flere tusind andre forældre, søskende og pårørende gør det samme, kan vi forhåbentlig få følelsen af, at vi ikke er de eneste, der kender til sorgen på en svær dag som juleaften er, når man har mistet et barn.

Varme tanker til alle der savner

Landsforeningen Mistet Barn i samarbejde med VSFB – Vi Som Förlorat Barn i Sverige og Vi som har et barn for lite i Norge

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Dato

24. december 2024

Tid

15:00 - 15:30

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bliv medlem

Tilmelding

* skal udfyldes
( Måned/år)

Vælg venligst, hvordan du ønsker at høre fra Landsforeningen Mistet Barn:

Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket nederst i vores email. Ønsker du mere information om vores privatlivspolitik, så besøg venligst vores hjemmeside.

Vi bruger Mailchimp til at håndtere vores nyhedsmails. Læs mere om MailChimps privatlivspolitikker.