Yoga for forældre, der har mistet et barn – Sæt tempoet ned, hvil & slap dybt af – i Køge

Sæt tempoet ned, hvil & slap dybt af

Restituerende og selv-omsorgsfulde søndage med Ditte Bykærholm Nielsen i samarbejde med Landsforeningen Mistet Barn

15. oktober (2. arrangement ud af 3)

Kl. 12:30 – 14:30

Torvet 22, 4600 Køge

Giv dig selv restituerende omsorg, sæt tempoet ned og hvil dybt. Lad dit nervesystem falde til ro og krop og sind slappe af.

Med blid sanselig bevægelse lander vi nærværende i kroppen og begynder nænsomt at vende opmærksomheden ind på kroppen og vore omgivelser. Igennem neurosensoriske øvelser inviterer vi nervesystemet til at regulere. Herfra har kroppen et optimalt afsæt for at kunne finde dyb hvile og tryghed i de støttede restorative stillinger. I hvile gives sindet gives gode betingelser for at falde mere til ro.

 

Dagen kan være en støtte til i højere grad at være i fred og ro med os selv og livets udfordringer. Praksisserne kan hjælpe os i perioder med udfordrende følelser som sorg, vrede og frygt. Den kan ligeledes give støtte til bedre søvn, fordøjelse, under angst, depression, stress, ved fysiske skader og på tidspunkter i livet med ekstra press.

Alle kan være med uanset erfaring.

 

Tilmelding:
Der er plads til max 12 personer.
Tilmelding skal ske via mail på: koordinator@mistetbarn.dk eller på tlf. nr.: 51202403

 

Medbring:

  • Vandflaske (hel flaske)
  • Ekstra lag af varmt tøj; sokker, trøje
  • 1 vattæppe/tykt tæppe
  • 2 alm. tæpper
  • evt. Øjenpude / tørklæde

Om Ditte:

Ditte har undervist i yoga, nærvær og hvile I 14 år. Hendes yogiske baggrund er den blide sanselige og hjerteorienterede nærværsyoga, funktionel bevægelse, restorativ hvile yoga, nervesystemsregulering og traumer, embodiement samt det at tillade følelsesenergier at forløse og flyde frit. Hendes undervisning er baseret på hendes egne erfaringer og Anusara yoga, Restorative yoga med Cindy lee, Bo Forbes og Judith Lasater, Bowspring, Nervoussystemhealing v. Irene lyon samt embodiement af vågent nærvær med Conscious Heart Embodiement med Madhurima Rigtrup. Hun har en baggrund som skolelærer og har studeret pædagogisk psykologi.

 

Dato

15. oktober 2023
Udløbet!

Tid

0:30 - 0:30

Sted

Køge i Fit og Sund
Køge Torv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bliv medlem

Tilmelding

* skal udfyldes
( Måned/år)

Vælg venligst, hvordan du ønsker at høre fra Landsforeningen Mistet Barn:

Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket nederst i vores email. Ønsker du mere information om vores privatlivspolitik, så besøg venligst vores hjemmeside.

Vi bruger Mailchimp til at håndtere vores nyhedsmails. Læs mere om MailChimps privatlivspolitikker.