Sorgcafe og informationsmøde i Hornbæk

Nyhed i Hornbæk – sorgcafe og informationsmøde
Mandag den 21. august (arrangementet er flyttet fra 26. juni) 2023 inviterer Landsforeningen Mistet Barn til Sorgcafe i Sognehuset, Kirkestien 1 kl. 19.00 – 21.00 med henblik på opstart af Sorggruppe i Hornbæk
Sorgcafeen henvender sig primært til forældre, som har mistet et barn, men alle der har interesse i det vigtige emne, er meget velkommen.
Her kan du møde Yvonne Panduro, som er kontaktperson i foreningen og starter en sorggruppe for forældre, som har mistet et barn. Du kan også møde Denis Dalsgaard og Åse Bech Pedersen, som også er kontakt¬personer.
Denis og Åse fortæller om, hvordan det var, da de mistede deres yngste datter Ditte i en trafikulykke. Yvonne mistede sin voksne søn Søren til kræft. Søren havde en tumor i hjernen, og et langt sygdomsforløb, hvor Yvonne passede ham hjemme.
I foreningen har vi den erfaring, at det at være med i en sorggruppe, kan noget særligt. Her deler vi egen og barnets historie med hinanden. Det fjerner ikke sorgen, men det letter at mødes med andre i samme situation. Du er velkommen, uanset om du har mistet et lille barn eller et voksent barn. Dødsårsagen er heller ikke afgørende. Sorgen har vi til fælles.
En sorggruppe består typisk af 6-8 forældre. Gruppen mødes 1 gang om måneden i en periode på 1 – 1½ år Du er velkommen til at melde dig som interesseret denne aften eller senere. Gruppen vil fremadrettet mødes i Sognehuset hver 4. mandag med start 21. august 2023.
Vi byder på en kop kaffe / te og en småkage. Af hensyn til bordopstilling vil vi meget gerne have en tilmelding på mail, sms eller telefon.
Mail: koordinator@mistetbarn.dk
Tlf: 6169 7871
Du kan søge flere oplysninger om foreningen på vores hjemmeside: www.mistetbarn.dk

Dato

21. august 2023
Udløbet!

Tid

19:00 - 21:00

Sted

Sognehuset
Kirkestien 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bliv medlem

Tilmelding

* skal udfyldes
( Måned/år)

Vælg venligst, hvordan du ønsker at høre fra Landsforeningen Mistet Barn:

Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket nederst i vores email. Ønsker du mere information om vores privatlivspolitik, så besøg venligst vores hjemmeside.

Vi bruger Mailchimp til at håndtere vores nyhedsmails. Læs mere om MailChimps privatlivspolitikker.