Bestyrelsen

Bestyrelsen

Bestyrelsesformand: Julie Hildebrandt-Hæsum Bender, julie@mistetbarn.dk


I sensommeren 2017 mistede jeg min søn Theodor på knap 10 år, da han under sin fodboldtræning pludselig faldt om med hjertestop. Få dage efter fik vi den værst tænkelige besked, Theodors hjerne havde taget så meget skade, at han ikke ville overleve. Kort tid efter blev han erklæret hjernedød og vi valgte at Theodor skulle være organdoner.


Jeg bor til i København sammen med min mand Martin. Udover Theodor, der i dag ville været fyldt 12 år, så har jeg en datter på 14 år, en lille søn på 1 år og endnu en lille søn på 0 år.


Ved årsmødet 2019 blev jeg valgt ind i bestyrelsen, og blev efterfølgende valgt som formand for foreningen.


Jeg ser Forældreforeningens som et (livs)vigtigt fællesskab og netværk for os, der har mistet et barn, både i den første tid efter tabet, men også i sorgen, der følger med os resten af livet.


Min mand og jeg deltog kort tid efter vores tab i et cafemøde i Hvidovre. Her oplevede vi hvordan samtalerne med ligesindede, genskabte håbet om at komme videre i livet efter tabet, at vi kunne leve i livetsrummet igen - også selvom vi havde mistet det mest dyrebare – vores barn. Efterfølgende startede vi i sorggruppe, et netværk som har betydet, så utroligt meget for os.


Siden foråret 2018 har jeg arbejdet som frivillig for foreningen med div. opgaver. 


Næstformand & webmaster: Gitte Praastrup, gitte.p@mistetbarn.dk, telefon 60 66 21 12


Præsentation:


Mit navn er Gitte, I marts 2008 mistede jeg min ene tvilling dreng, han døde meget pludseligt af hjertestop, forinden hans død havde der ingen tegn været på at hans lille hjerte kæmpede for hvert et slag. Men det viste sig senere hen at han havde en knude i sit hjerte der voksede dag for dag.


Min mand og jeg fik psykologhjælp, men der ud over har vi også været i sorggruppe, som har haft stor betydning for vores sorgbearbejdelse.


I oktober 2015 blev jeg webmaster for Forældreforeningen og ved årsmødet i marts 2016  blev jeg en del af bestyrelsen. Det giver så meget mening for mig at være en del af en forening der på så mange måder har hjulpet mig igennem min sorg.

Bestyrelsesmedlem: Leopold Asmussen, mail: la@mistetbarn.dk, telefon: 25 20 00 14


Præsentation:


Leopold, 56 år og bor i Borup 4100 Ringsted på mitsjælland.

Driver Leopolds Rullegræs på 31 år

Jeg har 2 piger. Malene som i dag er 22 år. Og Pernille som blev dræbt i en ulykke, da en trænings maskine væltede i Ringsted svømme klub den 29. marts 2011, Pernille blev desværre kun 12 år.


Jeg har været i bestyrelsen i 4 år er kontaktperson og står for foredrag.

Bestyrelsesmedlem: Manfredt Ziethen, mail: mz@mistetbarn.dk, telefon: 24 89 25 42


Præsentation:


Mit navn er Manfredt Ziethen.  Jeg er 58 år og bor i Skovlunde. Medlem af Forældreforeningen siden 2011 og medlem af bestyrelsen.


Gift med Bodil og har 2 dejlige børn. Lauritz som er 24 år og Johanna som ville være blevet 20 år i år.

Johanna døde den 4. november 2010 ved en trafikulykke. 

Vi hørte om Forældreforeningen gennem vores venner og besluttede at møde op på en kontaktaften og til forskellige foredragsaftener.  Vi ønskede også at komme i en sorggruppe hvilket lykkedes for os.

At komme i kontakt med andre mennesker, der forestår, hvilken livssituation vi befandt os i, var med til at hjælpe os. Deltagelse i sorggruppen er og var uvurderlig for os for at komme tilbage til livet igen.

I øjeblikket er jeg sammen med vores næstformand i bestyrelsen ved at udarbejde et foredrag,  hvor vi vil oplyse virksomheder og personalegrupper, hvad der sker med Deres kollega, som mister et kært familiemedlem og hvad de kan gøre for at hjælpe deres kollega. Hovedvægten er selvfølgelig på at have mistet et barn.


Som medlem af bestyrelsen vil jeg arbejde på at brede vores budskab ud og gøre offentligheden opmærksom på vores forening. 


I øjeblikket vil Bodil og jeg ikke være klar til at starte en sorggruppe, men at kunne hjælpe andre forældre gennem Forældreforeningen og personlige samtaler føles som et behov for os.

Bestyrelsesmedlem: Jane Asaa, mail: jane@mistetbarn.dk


Præsentation:


Jeg hedder Jane Asaa og bor i Gentofte på Sjælland. Jeg er 56 år og arbejder på kontor.

 

Jeg er gift med Ole og i marts måned 2014 mistede vi vores ældste søn Christian i en ulykke. Christian blev kun 16 år.

Christians lillebror Michael er 16 år i dag.

 

Kort tid efter, at vi havde mistet Christian, oplyste min veninde mig, at der stod i avisen, at foreningen holdt kontaktaften,

og siden har jeg været medlem. Det hjælper mig meget, at have kontakt til andre forældre der har mistet.

 

Jeg er nyt bestyrelsesmedlem, og håber, at jeg kan være med til at gøre en forskel.      

Bestyrelsesmedlem: Connie Beyer Christensen, mail: connie@mistetbarn.dk


Præsentation:


Mit navn er Connie Beyer Christensen er 57 år og bor i Næstved. Jeg har været medlem af foreningen siden jeg mistede min søn i 2014.


Jeg er mor til to dejlige drenge, Jacob på 32 år og Jonas som ville være 26 år.

Min søn døde af lungekræft 24 år gammel som havde bredt sig til hele kroppen. Han fik diagnosen i okt. 2012 og kæmpede i 1½ år hvor han til sidst måtte opgive.

Jeg havde brug for at tale med nogle ligestillede, kontaktede Foreningen og deltog i kontaktmøder. Mariann Bechgaard tilbød mig at komme med i en sorggruppe med 6 andre mødre som også havde mistet store drengebørn. Vi har meget glæde af at tale sammen om vores sorg og hvordan vores hverdag går uden vores elskede drenge.


Jeg blev spurgt om det var noget for mig, at være med i bestyrelsen. Det ville jeg gerne og til årsmødet blev jeg valgt ind som bestyrelsesmedlem. Jeg håber at kunne være med til at gøre en forskel i Foreningen og måske på sigt starte en gruppe op på Syd Sjælland. Jeg er ikke uddannet og parat til at være kontaktperson endnu.

Bestyrelsesmedlem: Laila Pade Jensen, mail: laila@mistetbarn.dk


Jeg hedder Laila Pade Jensen, og er 50 år. Jeg er gift med Claus og sammen har vi 3 børn: Esben, som ville være 22 år i 2018, Oline på 20 år og Sigurd på 15 år.

 

Vi mistede Esben d. 27. august 2016 efter en ulykke. Han var 20 år og nybagt student.

 

Jeg søgte råd og ligesindede på nettet. Min mand og jeg fandt hurtigt frem til forældreforeningen og startede i en sorggruppe ca 2 måneder efter Esbens død. Det har været en stor støtte for os at mødes med andre, som selv har mistet.


Jeg blev valgt ind i bestyrelsen i Marts 2018, hvor jeg har rollen som sekretær.

Suppleant  Bodil Haar, mail: bodil@mistetbarn.dk, telefon: 51207695


Mit navn er Bodil Haar og jeg er 57 år, gift med Manfredt, som også er bestyrelsesmedlem og vi bor i Skovlunde.

Vi mistede Johanna i en trafikulykke i 2010, hun blev kun 14 år gammel. Savnet og sorgen er med os hver dag, hun vil altid bo i vores hjerter. Da vi meldte os ind i forældreforeningen og senere kom i en sorggruppe fik vi en oplevelse af at blive forstået og det hjalp os at kunne fortælle om vores sorg til andre der har mistet deres barn.  Vi har deltaget i adskillige af forældreforeningens arrangementer og da Manfredt meldte sig ind i forældreforeningens bestyrelse, synes jeg, at det gav god mening at melde mig som suppleant. Vi vil gennem forældreforeningens bestyrelse være med til at hjælpe andre forældre der har mistet deres barn og arbejde for at sprede viden om sorg og omsorg for dem der har mistet.


POST-ADRESSE

Forældreforeningen

- Vi har mistet et barn

Charlotte Brodersen (Kasserer)

BB Bogføring I/S - Køge, Robenheje 21, 4600 Køge


CVR-nr. 33523696

Nykredit: reg. 5492 konto 7032980


KONTAKT OS

Koordinator 

koordinator@mistetbarn.dk

Tlf.: +45 6169 7871


Formand
Julie Hildebrandt-Hæsum Bender

julie@mistetbarn.dk

Tlf.: +45 2560 7076

FØLG OS

Åben facebookside

Lukket facebook-gruppe for medlemmer

© Copyright. All Rights Reserved.