Bestyrelsen

Bestyrelsen

Bestyrelsesformand: Julie Hildebrandt-Hæsum Bender, julie@mistetbarn.dk, +45 2560 7076


I sensommeren 2017 mistede jeg min elskede søn Theodor på knap 10 år, da han under sin fodboldtræning pludselig faldt om med hjertestop. Få dage efter fik vi den værst tænkelige besked, Theodors hjerne havde taget så meget skade, at han ikke ville overleve. Kort tid efter blev han erklæret hjernedød og vi valgte at Theodor skulle være organdoner.


Jeg bor til i København sammen med min mand Martin. Udover Theodor, der i dag ville været fyldt 13 år, så har jeg en datter på 15 år, og to små drenge, en på 3 år og en på 2 år.


Jeg har været formand for foreningen siden 2019.


Jeg ser foreningens som et (livs)vigtigt fællesskab og netværk for os, der har mistet et barn, både i den første tid efter tabet, men også i sorgen, der følger med os resten af livet.


Min mand og jeg deltog kort tid efter vores tab i et cafemøde i Hvidovre. Her oplevede vi hvordan samtalerne med ligesindede, genskabte håbet om at komme videre i livet efter tabet, at vi kunne leve i livetsrummet igen - også selvom vi havde mistet det mest dyrebare – vores barn. Efterfølgende startede vi i sorggruppe, et netværk som har betydet, så utroligt meget for os.


Siden foråret 2018 har jeg arbejdet som frivillig for foreningen med div. opgaver. I bestyrelsen sidder jeg blandt andet med administration og vores politiske arbejde samt kommunikation og presse.Næstformand: , Morten Skjoldsøge, morten@mistetbarn.dk, telefon: 42723808


Mit navn er Morten Skjoldsøge, 53 år og jeg bor i Frederikshavn. Jeg flyttet fra nordsjælland til Frederikshavn i sommeren 2015. Jeg bor sammen med min kæreste Dorte. Til daglig arbejder jeg som økonomichef i Region Midtjyllands It-afdeling. 


Jeg blev valgt ind i bestyrelsen for Landsforeningen Mistet Barn i 2020.


Den 5. november 2015 blev mit liv med et, ændret for altid. Min søn Mads Skjoldsøge fik en kniv stukket direkte ind i sit hjerte. Dette skete i et frikvarter ved Handelsskolen i Hillerød. Det ændre ikke kun mit liv, men i den grad også min datters liv. Hun gik på samme handelsskole og var vidne til at hendes tvillingebror døde foran hende. Mads blev kun 17 år. 


At være med i en sorggruppe, var med til at få mit liv på rette vej igen. Det har givet mig et nyt liv tilbage. I sorggruppen kunne jeg dele min sorg, tanker og bekymringer med ligesindede. Sorggruppe blev et frirum, hvor jeg kunne lade alle parader og facader falde helt bort og bare være mig. Være fuldstænig så sårbar, vred, bange og ked af det, som jeg følte mig.


I dag er jeg også kontaktperson for landsforeningen i Aalborg og jeg har en sorggruppe som mødes i Aalborg. Jeg føler, at det for mig er vigtigt at kunne give noget af det jeg modtog og fik ud af en sorggruppe videre til andre i sammen situation. 


I Bestyrelsen vil jeg bl.a. arbejde for, at kendskabet til Landsforenigen bliver bredt ud til alle dele af landet. Jeg vil også arbejde for, at det politiske niveau får kendskab til vores virke og hvilken forskel vi kan gøre for forældre i sorg.

Bestyrelsesmedlem: Leopold Asmussen, mail: la@mistetbarn.dk, telefon: 25 20 00 14


Præsentation:


Leopold, 56 år og bor i Borup 4100 Ringsted på mitsjælland.

Driver Leopolds Rullegræs på 31 år

Jeg har to piger. Malene som i dag er 22 år. Og Pernille som blev dræbt i en ulykke, da en trænings maskine væltede i Ringsted svømme klub den 29. marts 2011, Pernille blev desværre kun 12 år.


Jeg har været i bestyrelsen i 4 år er kontaktperson og står for foredrag.


Øvrige bestyrelsesmedlemmer (Præsentation på vej) 


Anne-Louise Bachmann


Ann Rolstad
Suppleant til bestyrelsen: Morten Wiell Buttenschøn 


Mit navn er Morten Buttenschøn, 53 år og bor i Albertslund. Jeg er kombinationsansat konsulent i historie- og samfundsfag, hvor jeg den første del af ugen vejleder lærere i grundskolen via Center for Undervisningsmidler, i den anden halvdel underviser jeg elever i udskolingen. Jeg har to børn. Mads på 21 år, og Kamma i hjertet, der desværre blev trafikdræbt 1. januar 2018, som 22-årig. 


Jeg blev valgt som suppleant til bestyrelsen i 2020.


 


POST-ADRESSE

Landsforeningen Mistet Barn

( Før Forældreforeningen - Vi har mistet et barn)

c/o Øernes Revision

Næstvedvej 2

4760 Vordingborg
kasserer@mistetbarn.dk (Kasserer)


CVR-nr. 33523696

Nykredit: reg. 5492 konto 7032980


KONTAKT OS

Koordinator 

koordinator@mistetbarn.dk

Tlf.: +45 6169 7871

Formand
Julie Hildebrandt-Hæsum Bender

julie@mistetbarn.dk

Tlf.: +45 2560 7076

FØLG OS

Åben facebookside

Lukket facebook-gruppe for medlemmer