Nyt logo

 

 

D. 10. juli 2020

 

Landsforeningen Mistet Barn får nyt logo

 

Ved Årsmødet 2020 blev det besluttet, at ændre Forældreforeningens navn fra Forældreforeningen - VI HAR MISTET ET BARN til Landsforeningen Mistet Barn. I den forbindelse har det været helt naturligt, at foreningen samtidigt også skulle have en ny grafisk identitet.


Det nye logo er blevet til i et samarbejde med det kreative team fra Frame & Work, der i et sponsorat har tilbudt at hjælpe foreningen med at løse en række forskellige kommunikationsopgaver.


Bestyrelsen har hen over de seneste måneder været med i udviklingsprocessen omkring at skabe det nye logo. Vi er rigtig glade for resultatet med det nye logo, der er skabt af Frame & Works kreative team. Det nye logo vil i den kommende tid blive integreret på vores forskellige kommunikationsplatforme.


Om samarbejdet imellem Landsforeningen Mistet Barn og Frame & Work siger direktør og partner Emil Spangenberg:  "Det har været en spændende opgave for os, at udvikle et nyt logo til Landsforeningen Mistet Barn. Både fordi at selve foreningen er midt i en spændende og vigtig udvikling, men endnu vigtigere, fordi foreningen er så vigtig og afgørende en størrelse, for sine mange medlemmer. Her er virkelig tale om et ægte meningsfyldt fællesskab, midt i en ubeskrivelig svær tid, hvor foreningen for mange bliver det glimt af lys, eller håb, man som forældre netop leder efter. 


"Vi er derfor glade for at kunne hjælpe foreningen og foreningens medlemmer med at få udviklet en række nye kommunikationsformater, der kan gøre foreningens arbejde tydeligere for både eksisterende, nye familier og enkeltpersoner og for at kunne hjælpe med at sætte sorg på dagsordenen, som noget vi skal kunne tale om, mere åbent og ærligt."   


Om udviklingen af logoet siger Frame & Works kreative direktør Thomas Christensen: “Vi har forsøgt at skabe et mærke der kan erstatte den meget fine og personlige isblomst, men som på samme måde som isblomsten kan sende et signal om håb, om liv, om sammenhold og om kærlighed. Sommerfuglen er et symbol på alt det, samtidig med at hjertet er synligt og den lette, lidt legende streg symboliserer barnets umiddelbare univers.” 


I den kommende tid vil Frame & Work samarbejde med Landsforeningen Mistet Barn om udviklingen af en række nye kommunikations elementer, der kan styrke foreningens arbejde og som kan hjælpe endnu flere medlemmer.


Vi håber at I vil tage godt imod det nye logo.


Vi sender en stor tak til Frame & Work for det flotte arbejde.


I kan læse mere om Frame & Work her:
 https://www.frameandwork.com/about

 

FAKTABOKS OM LANDSFORENINGEN MISTET BARN

 

I dag har foreningen over 800 medlemmer samt støttemedlemmer. 

 

Foreningen har eksisteret siden 1983 og er en non profit organisation, der er baseret på frivilligt arbejde.


 

For yderligere oplysninger og kontakt:


Julie Hildebrandt-Hæsum Bender

Formand Landsforeningen Mistet Barn

22816522 / julie@mistetbarn.dk

 

POST-ADRESSE

Landsforeningen Mistet Barn

( Før Forældreforeningen - Vi har mistet et barn)

c/o Øernes Revision

Næstvedvej 2

4760 Vordingborg
kasserer@mistetbarn.dk (Kasserer)


CVR-nr. 33523696

Nykredit: reg. 5492 konto 7032980


KONTAKT OS

Koordinator 

koordinator@mistetbarn.dk

Tlf.: +45 6169 7871

Formand
Julie Hildebrandt-Hæsum Bender

julie@mistetbarn.dk

Tlf.: +45 2560 7076

FØLG OS

Åben facebookside

Lukket facebook-gruppe for medlemmer