Bestyrelsen og formand

Bestyrelsen

Bestyrelsesformand: Julie Hildebrandt-Hæsum Bender, julie@mistetbarn.dk, +45 2560 7076


I sensommeren 2017 mistede jeg min elskede søn Theodor på knap 10 år, da han under sin fodboldtræning pludselig faldt om med hjertestop. Få dage efter fik vi den værst tænkelige besked, Theodors hjerne havde taget så meget skade, at han ikke ville overleve. Kort tid efter blev han erklæret hjernedød og vi valgte at Theodor skulle være organdoner.


Jeg bor til i København sammen med min mand Martin. Udover Theodor, der i dag ville været fyldt 12 år, så har jeg en datter på 14 år, og to små drenge, en på 1 år og en på 0 år.


Jeg har været formand for foreningen siden 2019.


Jeg ser Forældreforeningens som et (livs)vigtigt fællesskab og netværk for os, der har mistet et barn, både i den første tid efter tabet, men også i sorgen, der følger med os resten af livet.


Min mand og jeg deltog kort tid efter vores tab i et cafemøde i Hvidovre. Her oplevede vi hvordan samtalerne med ligesindede, genskabte håbet om at komme videre i livet efter tabet, at vi kunne leve i livetsrummet igen - også selvom vi havde mistet det mest dyrebare – vores barn. Efterfølgende startede vi i sorggruppe, et netværk som har betydet, så utroligt meget for os.


Siden foråret 2018 har jeg arbejdet som frivillig for foreningen med div. opgaver. I bestyrelsen sidder jeg blandt andet med administration og vores politiske arbejde samt kommunikation og presse.Bestyrelsesmedlem: Manfredt Ziethen, mail: mz@mistetbarn.dk, telefon: 24 89 25 42


Præsentation:


Mit navn er Manfredt Ziethen.  Jeg er 58 år og bor i Skovlunde. Medlem af Forældreforeningen siden 2011 og medlem af bestyrelsen.


Gift med Bodil og har 2 dejlige børn. Lauritz som er 24 år og Johanna som ville være blevet 20 år i år.

Johanna døde den 4. november 2010 ved en trafikulykke. 

Vi hørte om Forældreforeningen gennem vores venner og besluttede at møde op på en kontaktaften og til forskellige foredragsaftener.  Vi ønskede også at komme i en sorggruppe hvilket lykkedes for os.

At komme i kontakt med andre mennesker, der forestår, hvilken livssituation vi befandt os i, var med til at hjælpe os. Deltagelse i sorggruppen er og var uvurderlig for os for at komme tilbage til livet igen.

I øjeblikket er jeg sammen med vores næstformand i bestyrelsen ved at udarbejde et foredrag,  hvor vi vil oplyse virksomheder og personalegrupper, hvad der sker med Deres kollega, som mister et kært familiemedlem og hvad de kan gøre for at hjælpe deres kollega. Hovedvægten er selvfølgelig på at have mistet et barn.


Som medlem af bestyrelsen vil jeg arbejde på at brede vores budskab ud og gøre offentligheden opmærksom på vores forening. 


I øjeblikket vil Bodil og jeg ikke være klar til at starte en sorggruppe, men at kunne hjælpe andre forældre gennem Forældreforeningen og personlige samtaler føles som et behov for os.

Bestyrelsesmedlem: Leopold Asmussen, mail: la@mistetbarn.dk, telefon: 25 20 00 14


Præsentation:


Leopold, 56 år og bor i Borup 4100 Ringsted på mitsjælland.

Driver Leopolds Rullegræs på 31 år

Jeg har to piger. Malene som i dag er 22 år. Og Pernille som blev dræbt i en ulykke, da en trænings maskine væltede i Ringsted svømme klub den 29. marts 2011, Pernille blev desværre kun 12 år.


Jeg har været i bestyrelsen i 4 år er kontaktperson og står for foredrag.


POST-ADRESSE

Forældreforeningen - Vi har mistet et barn

(Landsforeningen Mistet Barn)

c/o Øernes Revision

Næstvedvej 2

4760 Vordingborg
kasserer@mistetbarn.dk (Kasserer)


CVR-nr. 33523696

Nykredit: reg. 5492 konto 7032980


KONTAKT OS

Koordinator 

koordinator@mistetbarn.dk

Tlf.: +45 6169 7871

Formand
Julie Hildebrandt-Hæsum Bender

julie@mistetbarn.dk

Tlf.: +45 2560 7076

FØLG OS

Åben facebookside

Lukket facebook-gruppe for medlemmer

© Copyright. All Rights Reserved. Læs privatlivspolitik her