Sorggruppe

Kom i sorggruppe (selvhjælpsgruppe)


Foreningens kerneopgave er at oprette og lede sorggrupper rundt om i landet. Grupperne ledes af foreningens frivillige kontaktpersoner. Kontaktpersoner er forældre, der selv har mistet et barn, men som i dag er et sted i deres sorg, hvor de har overskud til at hjælpe andre forældre i sorg. Som kontaktperson skal man igennem et kursusforløb, superviseres af en psykolog og deltage i et forløb som "føl" hos foreningens erfarne kontaktpersoner.


Sorggrupperne etableres som regel med et fast antal medlemmer, der normalt ”kører” fra start til slut uden optagelse af nye medlemmer i ca. 1 1/2 - 2 år. Den anden måde er, at der sker løbende udskiftning. Såfremt der i det første tilfælde, alligevel bliver tale om at optage et nyt medlem i gruppen, skal der være fuld enighed hos alle forældrene, samt kontaktpersonen. I det andet tilfælde er deltagerne i sorggruppen orienteret på forhånd om, at der kommer nye medlemmer i gruppen.


Desværre kan der være ventetid på en sorggruppe i det område, hvor du har din bopæl, men der vil altid være mulighed for en kontakt til én af foreningens kontaktpersoner.


Du er velkommen til at rette henvendelse og høre nærmere om de tilbud, der gives i dit område hos foreningens koordinator.

POST-ADRESSE

Landsforeningen Mistet Barn

( Før Forældreforeningen - Vi har mistet et barn)

c/o Øernes Revision

Næstvedvej 2

4760 Vordingborg
kasserer@mistetbarn.dk (Kasserer)


CVR-nr. 33523696

Nykredit: reg. 5492 konto 7032980


KONTAKT OS

Koordinator 

koordinator@mistetbarn.dk

Tlf.: +45 6169 7871

Formand
Julie Hildebrandt-Hæsum Bender

julie@mistetbarn.dk

Tlf.: +45 2560 7076

FØLG OS

Åben facebookside

Lukket facebook-gruppe for medlemmer