Sorg og dit arbejde

Sorg og dit arbejde

 

Mange sorgramte oplever at det er svært at starte på arbejdet igen. Dels på grund af ens egen sorg, men også på grund af ens kollegers og chefers berørigsangst, overdrevne hensyntagen eller ignorering.

 

Ofte kan det være en god ide at fortælle kollegerne om hvordan dit barn døde og sætte ord på hvordan du gerne vil have at de behandler dig. Omvendt kan det også være en god ide hvis arbejdspladsen inviterer en sorgterapeut til virksomheden, for at fortælle hvordan det er at miste et barn og hvordan de skal opføre sig.

 

Nogle starter med arbejde allerede uger efter dødsfaldet. Specielt fædre. Andre starter først efter mange måneder og måske aldrig.

Arbejdspladsen og ens arbejde kan være et lille fristed, hvor man har mulighed for at holde den tyngende sorg lidt på afstand og skubbe tankerne og følelserne lidt væk. Dette er helt i orden for nogle. Og for andre er det en uudholdelig tanke. Det vigtigste er at huske på, at sorg er personlig og der ikke er to ens måder at håndtere ens sorg på.

 

Kilde: Jens Kofoed

Icon made by from www.flaticon.com Copyright © 2016 Forældreforeningen Vi har mistet et barn. Alle rettigheder forbeholdes Creator and webmaster Gitte Praastrup.

Forældreforeningen

Vi har mistet et barn

CVR-nr. 33523696

 

Nykredit

reg. 5492 konto 7032980

 

Vi samarbejder med:

Landsforeningen spædbarnsdød

Søskendekram

Søskendekram på facebook

Post adressen:

Forældreforeningen - Vi har mistet et barn

 

Dorthe Poulsen. V/DP consult,

Automatikvej 1, 3. sal, 2860 Søborg.

Kontakt:

Koordinator

Susanne Petersen

Tlf.: 44 95 15 48 koordinator@mistetbarn.dk

 

Bestyrelsesformand

Åse Bech Pedersen

Tlf.: 25 60 70 76 aase@mistetbarn.dk